keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kiss me thru the phone.

Heips! :) enään viikko koulua jos ei oteta tätä päivää ja viikonloppua huomioon. Pitäis vissiinkin ostaa kevätjuhlaan joku mekko ja siitä ollaankin sovittu,  ollaan menossa ensviikon perjantai kouvolaan että jos sieltä sitten löytyis jotain kivaa esim ginast tai henkast ku kuitenki siel se on paljo isompi kun kotkas.
Annettiin kaikki koulukirjat jo pois, ettei sen kummemmi enään opiskella mitää, Vois melkipä jäädä vaan kotiin löhöömää mut kyl kestän viel nää pari päivää ku ei oo kuitenkaa yhtää rankkaa. Uskomatonta tässä on mennyt vuosi ja ei edes tunnu siltä tai en kyllä tiiä pitäiskö sen edes tuntuu sen kummosemmalta. Kaipaan niin kovasti sitä kesätunnetta kun aamulla meet tonne parvekkeelle, aurinko paistaa ja linnut laulaa ja siinä sulla on rasia missä on tuoreita isoja ja makeita mansikoita.
Haluaisitteko antaa mulle vinkkejä mistä saan jonkun kivan mekon kevätjuhliin (ei siis nettikauppoja)
Niin ja tää päivä mulla menikin suurimmaksi osaks kotona paitsi että iltapäivällä mentiin iskän kanssa ajelemaan sapokkaan ja otettiin aurinkoa siellä, mut nyt tuntuu just siltä että lähen kattomaan salkkareita.  BB!
 <3: liisa

Ei kommentteja: