torstai 19. huhtikuuta 2012

kurkotan pilviin keinumalla

Moikka! Tänään tuli noi kuvat ifolorista mitä olin tossa noin pari päivää sitten tilaillut kun oli puoleen hintaan, yhteensä 28 kappaletta eikä maksanut ku 2,50 + postikulut. Ihan  kivoja kuviaha sieltä tuli, ainakin on ilosta naamaa vaikka ''muille jakaa''  Sitten on kuulemma luvattu viikonlopuksi kaksikymment plussaa tonne ulos. Huomenna koulussa parituntia liikkaa,äikkää ja parituntia myös teatteria kun koulun kanssa mennään katsomaan koirien kalevalaa. Niin ja tänäänkin oli aika hyvä sää ja olin Essin kanssa ulkona ottelemassa kuvia. Ensiviikolla on sitten tulossa köksänkoe mut eiköhän se mee ihan hyvin, Huomenna lähden taas tiuskaan eli sitten siellä on hyvää seuraa luvassa! nyt Salkkareitten ja Viidakontähtösten vuoro, Bye :-)
ps. vaihdoin sitten ulkoasua pelkkään valkoiseen, koska kyllästyn niihin värikkäisiin niin taidan olla tämän vaan tälleen, vaikka se ei sitten olekkaan niin hieno mutta mä pidän ainakin!
kaivettiin tää tuolta vaatehuoneesta, kun äiti on joskus sinne tän heittänyt (newyorkista) varmaankin jotain 30 vuotta vanha, mutta näin hyvässä kunnossa


 <3: Liisa

Ei kommentteja: